Telefony Kapsys nově bez nabíječek

1. 7. 2024 | Tým Adaptech | Témata: Kapsys Telefony

Společnost Kapsys se rozhodla následovat aktuální trendy a ke svým telefonům MiniVision2+ a SmartVision3 od července přestává dodávat nabíjecí AC adaptéry.

Rozhodnutí odůvodňuje směrnicí Evropského parlamentu a Rady (EU) 2022/2380, která doporučuje výrobcům od konce roku 2024 přejít na univerzální konektor USB-C a využívání jednoho nabíjecího adaptéru napříč všemi zařízeními. Dalším zmiňovaným důvodem je pak boj proti změně klimatu, kdy méně nabíječek znamená i méně odpadu.

U nás máte na výběr

My v Adaptechu si uvědomujeme, že zájemci o telefon Kapsys nemusí mít doma kompatibilní nabíjecí adaptér, a proto dáváme svým zákazníkům na výběr, zda si telefon koupí bez adaptéru či s ním. Cena námi otestovaného, kompatibilního nabíjecího AC adaptéru je 590 Kč.

Stále také platí, že k telefonům MiniVision2+ bude společnost Kapsys dodávat USB A/C kabel a silikonové ochranné pouzdro. K telefonům SmartVision3 pak bude i nadále standardně dodáván USB A/C kabel a za příplatek 1500 Kč poté dostanete silikonové ochranné pouzdro, krycí sklíčko, poutko na zápěstí a hadřík na čištění telefonu.

Shrnutí

I když jsou dnešní trendy jasné, nám na spokojenosti zákazníků záleží, a proto si každý může vybrat dle svých potřeb.